Hallo, alle tekstere, dubbere, audiovisuelle oversettere!

Velkommen til NAViOs nye blogg, hvor tanken er at vi skal engasjere og inkludere alle våre medlemmer. NAViO har hatt relativt laber aktivitet på våre nettsider siden oppstarten, noe vi vil endre på.

Det skal komme hyppigere oppdateringer fra styret sin side, men vi vil også høre fra dere.

Vi åpner derfor for leserinnlegg, en slags teksterblogg hvor alle som er interessert kan bidra. Om du har vært på jobbferie, sittet på stranda i Bali med en paraplydrink i den ene hånda mens den andre prøver febrilsk å sørge for korrekt tegnsetting ved å trykke på tre taster samtidig. Om du har vært forkjølet, sørpe tett på sofaen med tekoppen, Repsils og laptopen prekært balansert på dyna fordi du har en deadline. Eller om du simpelthen har et behov for å dele en hysterisk morsom anekdote med disse kollegene du ser kanskje to ganger i året på årsmøte og julebord, da er dette bloggen for deg. I hvert fall bloggen vi gjerne vil at du skal skrive et lite innlegg for.

Det vil bli gitt kompensasjon, og vi håper at det er noe som kan skape positiv interesse og diskusjon i en yrkesgruppe som kjenner presset både kommersielt og ikke-kommersielt.

Mer informasjon om innleggenes lengde osv., kommer tidlig på høsten.

Koz og klemz og rosablogg og sånt,

Guri Fodstad Kristiansen
Styremedlem