Tekstiaden 2024

Etter sommeren er det igjen klart for Tekstiaden. Tidsrammen for årets utgave av tekstekonkurransen er 23.–29. august. Innenfor dette tidsrommet gis det seks timer til å tekste en kort videosekvens. Deltakerne velger fritt hvilke timer de ønsker å utføre oppgaven i. Det blir sendt ut en nedlastingslenke til hver enkelt deltaker på det ønskede tidspunktet.

Videosekvensen som skal tekstes, vil også danne grunnlag for en workshop på NAViOs juleseminar, så en bonus ved å delta i Tekstiaden er at man får et godt grep om materialet forut for dette gruppearbeidet. Fjorårets workshop var vellykket, så vi håper på gode diskusjoner i år også. I år står det teksting fra irsk-engelsk på menyen, og konkurransen er åpen for alle. En jury gjennomgår de anonymiserte bidragene og kårer topp tre. Premiene er 20 000 kr for gull, 12 000 kr for sølv og 8000 kr for bronse. Det blir premieutdeling på Hieronymusfeiringen 26. september, så hold av datoen!

Dersom du ønsker å delta, sender du en e-post med navn og ønsket tidspunkt til tekstiaden@navio.no. Påmeldingsfrist er 20. august klokken 17:00.

Ønsker du å delta, men mangler tilgang til eget teksteprogram? Det finnes gratisprogrammer, og det er mulig å prøve EZTitles gratis i 30 dager. Kontakt tekstiaden@navio.no for nærmere informasjon.